Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
9 Jul

Το κρυφό μου πάθος και το δωμάτιο της Aριάδνης

“Αλλαγές γίνονται όταν έρχονται νέα πράγματα στη ζωή μας. Σε αυτή την περίπτωση, με τον μικρό Νικόλα γίνεται η ανακαίνιση στο δωμάτιο της Αριάδνης. Η μικρή μεγαλώνει, άρα χρειάζεται το νέο και μεγαλύτερο κρεβάτι της!”

Σας έχω πεί το κρυφό μου πάθος; Ξέρετε πόσο με τρελαίνουν οι ανακαινίσεις και οι μεταμορφώσεις χώρων; Οι μανούλες δύο και περισσότερων παιδιών θα καταλάβουν τον ενθουσιασμό και τις στιγμές που ζήσαμε. Οι υπόλοιπες ελπίζω να βοηθηθούν για όταν έρθει η ώρα και θα χαρώ να μου στείλετε και τα σχόλια σας για να σας πώ τη γνώμη μου, να μοιραστούμε ιδέες και εμπειρίες. Τί κάνουμε λοιπόν με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού; Πώς θα νιώσει καλύτερα και να αντιληφθεί και την αρετή της δοτικότητας. Τόσες πολλές ανησυχίες και ερωτήσεις κατακλύζουν το μυαλό κάθε μανούλας σε τέτοια περίοδο. Πόσο μάλλον το μυαλό των παιδιών μας! Ήρθε η ώρα του δωματίου. Πώς θα πάρει το κρεβάτι ο μικρός και να είναι και η Αριάδνη χαρούμενη; Τί θα κάνουμε στο δικό της δωμάτιο για να μην νιώσει οτι φτιάχνουμε μόνο το δωμάτιο του μικρού; Δείτε το βίντεο και περιμένω τα σχόλια σας. 

Το δωμάτιο της Αριάδνης μου, ανακαινίστηκε κυρίως με αυτό το πολύ λειτουργικό και παραμυθένιο κρεβάτι. Η FLEXA με το δανέζικο και ευέλικτο (flexible) σχεδιασμό της, προσφέρει ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον.  Με το που ήρθε ο μικρός Νικόλας στη ζωή, αποφασίζουμε να χαρίσει το δικό της κρεβάτι σε αυτόν. Με μεγάλη χαρά η Αριάδνη απολαμβάνει όλο και πιο δημιουργικές στιγμές στο δωμάτιο της. Δείτε στο βίντεο πόσο απολαμβάνει το κρεβάτι της αλλά και τη μέρα της ανακαίνισης!

Σε συνεργασία με το κατάστημα FLEXA και για περισσότερες μοναδικές παιδικές στιγμές δημιουργίσαμε αυτόν τον εκπτωτικό κωδικό!

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ:

con_ev_flexa

15%

Ισχύει μέχρι:  31.7.2021

Ο κωδικός δεν ισχύει για περίοδο εκπτώσεων.

Στο δικό μου youtube channel!

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.