Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
2 Nov

Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν…

Όλοι θα αναρωτιέστε πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος, πότε ήρθατε σπίτι με το μικρούλι που μόλις γεννήθηκε και πότε άρχισε να κάθεται και να τρώει κιόλας. Πάντα σκεφτόμουν πριν καταλήξω στη παρακάτω επιλογή μου πως θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά που κάνω παρέα με τα παιδιά μου! Ένα νεογέννητο ή ένα μωρό κάτι μηνών δεν είναι εύκολο να το κουμαντάρεις πάντα… Όταν όμως έχεις και δεύτερο παιδί στο σπίτι και με πολλές απαιτήσεις πρέπει να βρείς μια καλή λύση! Το δικό μου μυστικό είναι η καρέκλα CYBEX. Τα κατάλληλα αξεσουάρ για τις δραστηριότητες μας στο σπίτι.
Το τέλειο με αυτή τη καρέκλα είναι ότι το μωρό απο νεογέννητο κιόλας, κάθεται μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια στο τραπέζι. Είναι απίστευτα σημαντικό να είμαστε η συντροφιά του παιδιού μας ακόμα και όταν τρώμε ή όταν βρισκόμαστε στην αυλή με φίλους ή στη κουζίνα μαγειρεύοντας. Το παιδί νιώθει μέρος της καθημερινότητας μας από πολύ μικρό. Απο νεογέννητο μπαίνει στο ρηλάξ και στην ηλικία των 6 μηνών, το ρηλάξ αντικαθίσταται από το baby set στο οποίο μπορεί να προστεθεί ο δίσκος φαγητού κι όταν πια το παιδί γίνει 3 ετών, όλα τα αξεσουάρ αφαιρούνται, και μετατρέπεται σε κανονική καρέκλα!

Μια καρέκλα για όλες τις ηλικίες ακόμα και για ενήλικα! Η 4-σε-1 καρέκλα φαγητού CYBEX LEMO, αποτελεί μια βιώσιμη επιλογή που μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Απλώς χρησιμοποιήστε τα εξαρτήματα που αντιστοιχούν στην ηλικία του παιδιού σας. Μια εργονομική καρέκλα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παιδιού καθώς μεγαλώνει: χάρη στην έξυπνη λειτουργία ρύθμισης με το ένα χέρι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 θέσεις βάθους, αλλά και να προσαρμόσετε το ύψος.

Τραπεζαρία; Αυλή; Κουζίνα; Οι τροχοί μειώνουν τον κίνδυνο ανατροπής του καθίσματος και αυξάνουν την κινητικότητά σας μέσα στο σπίτι.
Ήταν είναι και θα είναι η δική μου λύση και στο ένα και στο άλλο μου μωρό! Και το καλύτερο θα την βρείς στα πιο fashionable χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με την δική σου αισθητική και την διακόσμηση του σπιτιού σου!

Πληροφορίες θα βρεις και στο site της CYBEX

Instagrams: @cybex_global @cybex_fashion

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.