Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
11 Jul

Μια όαση δροσιάς, ένα giveaway για σας!

Πολλές φορές για να πιστέψουμε κάποια πράγματα πρέπει να τα ζήσουμε πρώτα! Απο εδώ σας μεταφέρω τις εμπειρίες και τις απόψεις μου για να είναι για σας, σαν να το ζήσατε ήδη! Γιατί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκα κάπου που πρέπει να βάλετε στη λίστα σας για το φετινό ιδιαίτερο καλοκαίρι. Σε δυο μέρες, συνδυάσαμε τη διασκέδαση με τόσους διαφορετικούς τρόπους! Οικογένεια αλλά και couples, φίλοι και παιδιά. Οι οικοδεσπότες του family friendly Nausicaa Beach και του adults only αδερφού “The King Jason Protaras” μας πρόσφεραν μια μοναδική εμπειρία, στον πολυβραβευμένο, πέριφημο ανα το παγκόσμιο κόλπο του Fig Tree. 

Στην εκδήλωση από τη Louis Hotels Ltd – σε συνεργασία με την V+O Communications,  βρεθήκαμε περιτριγυρισμένοι από τις ομορφιές του νησιού μας, όμορφους πάντα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά ανθρώπους, ενα μαγευτικό τοπίο που φτιάχτηκε ειδικά για την εκδήλωση, με φωτιές να κρέμονται, δάδες, κατασκευές φωτισμού και ένα party arena που θα ζήλευαν σε events οπουδήποτε αλλού, αλλά φυσικά και πολλά χαμόγελα. Αυτά που χρειαζόμαστε και μας έλειψαν μέσα απο την δύσκολη περίοδο του lockdown. Για την Louis Hotels Ltd, δεν χρειάζεται να πώ πολλά, η ιστορία της λέει τα πάντα, αλλά εγώ θα προσπαθήσω να σας δείξω την εξέλιξη και την αναβάθμιση της στη νέα εποχή φιλοξενίας που ζούμε. 

Η παραλία Nausicaa και η παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική του τοπίου του Nausicaa Beach , μου πρόσφερε εικόνες ένος ελληνικού νησιού! Αλήθεια, κάποια spots στα σοκάκια του ξενοδοχείου, οι πανέμορφοι κήποι του, γωνιές και κρεμαστές γλάστρες συνδύαζαν κάτι απο ελληνικά και ιταλικά νησιά. Τα δωμάτια έχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με τη θέα που όλοι ψάχνουμε στην καθημερινότητα μας για διέξοδο απο τους ρυθμούς της πόλης! Εκτός από τη διασκεδαστική νύχτα που είχαμε στο event το βράδυ με τους υπόλοιπους καλεσμένους και το Νεκτάριο, πέρασα ξέγνοιαστες στιγμές και χρόνο με τα παιδάκια μου – μετά από μια βδομάδα σκληρής δουλειάς στο Fashion Workshop μου – καθώς διαθέτει ένα καταπληκτικό ξύλινο παιχνιδότοπο πάνω απο τη θάλασσα με ωραία climbing challenges για τους μικρούς μας ήρωες! 

Εκτός από τον παιχνιδότοπο, περάσαμε πολλές ώρες στις πισίνες για μικρούς και μεγάλους, το γρασίδι πάνω απο τη θάλασσα προσφέρει μια μαγευτική θέα όλης της παραλιακής περιοχής Πρωταρά και φυσικά το highlight του ξενοδοχείου, (εκτός απο τον παιδικό μπουφέ), είναι οι αποβάθρες που σε αναγκάζουν να βουτάς ασταμάτητα σε εκείνα τα καταγάλανα νερά του Fig Tree Bay,με την ίδια συχνότητα και ευκολία που βουτάμε στην πισίνα. Το Nausicaa βραβεύτηκε από το Tripadvisor με το Traveller’s Choice Award ως το 10ο κορυφαίο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Κύπρο για το 2019! Εκτός, όμως από τις απολαύσεις της αισθητικής και του χώρου είναι και η απόλαυση του φαγητού – όπου με μεγάλη εγγύηση το προτείνω για τη νοστιμιά και τη συνέπεια του εστιατορίου και της ταβέρνας του! Πιστέψτε με και δοκιμάστε το, θα με θυμηθείτε. All inclusive επιλογή όπως δεν το περιμένετε. Η ποιότητα είναι μοναδική και ομολογώ οτι αυτό είναι το σήμα κατατεθέν πλέον σε όσα ξενοδοχεία και συγκροτήματα της Louis Hotels Ltd έχω πάει.

Το να μεταφέρεις τις σκέψεις, τις εμπειρίες σου σε λέξεις – το να τις μοιραστείς καμιά φορά δεν είναι αρκετό… Οι λέξεις αλλάζουν νόημα όταν συνοδέυονται απο πράξεις, συναισθήματα και εμπειρίες! Στο να αποκαλύψω ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου, δεν φτάνουν μόνο οι αναρτήσεις μου… με αφορμή το το Instagram post μου με αριθμό 4000, σκέφτηκα πως θα ήταν ιδιαίτερα όμορφο, αλλά και μια πράξη αναγνώρισης προς εσάς που με ακολουθείτε σε αυτό το όμορφο ταξίδι, να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μου με δύο τυχερούς!

Τι καλύτερο θα μπορούσα να σας προσφέρω απο ένα Σαββατοκύριακο bed & breakfast στο ξενοδοχείο Nausicaa Beach! Ονικητής θα επιλέξει ένα απο όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, εκτός από τις ημερομηνίες 8 -15 Αυγούστου! Για όλες τις πληροφορίες – scroll down!!

______________________________________________________

Το φετινό καλοκάιρι μπορεί να μην είναι σαν τα προηγούμενα, μα αυτό το giveaway μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε δύο άτομα να ζήσουν την μοναδική εμπειρία στο Nausicaa Beach για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης από τη ρουτίνα!

______________________________________________________

Ο νικητής θα πρέπει να κάνει τα εξής βήματα: 
1. Like στο Instagram post
2. Comment & tag το άτομο που θα περάσει μαζί το Σαββατοκύριακο.
3. Follow @con_ev@louishotels και το @nausicaabeach 

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα 13.07.2020!

Καλη επιτυχία σε όλους!

Πατήστε το κουμπί για να μεταφερθείτε στο Giveaway του Instagram

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.