Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
28 Jul

The Real Fashion/Modeling Workshop

Θες να γίνεις μοντέλο μόδας, αλλά δεν ξέρεις ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις; Είσαι λάτρης της μόδας ή είστε γονέας που ονειρεύεται το μέλλον του παιδιού του στο χώρο της μόδας;

Η σχολή προσφέρει εξειδικευμένα μαθήματα που πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και αναγνωρισμένους συνεργάτες με πολυετή πείρα στο χώρο της μόδας και των τεχνών. Styling & Fashion World, skincare και μακιγιάζ,πασαρέλα/στάση σώματος, φωτογραφική πόζα, hair styling, έκφραση, διατροφή, προσωπική ανάπτυξη αυτοπεποίθηση, κινησιολογία και savoir vivre/συμπεριφορά. Τι χρειάζεται κανείς για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μόδας; Το workshop μας λοιπόν, είναι έτοιμο για ακόμη μια χρονιά καθοδήγησης και προετοιμασίας κοριτσιών που ενδιαφέρονται να μπουν σε αυτή την βιομηχανία. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου director/μοντέλο και οι συνεργάτες μας θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες και πρακτικές πως να εμβαθίνεις σε εσένα και να εισαχθείς σε αυτό το χώρο.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας και για ολα τα κορίτσια. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την νέα χρονια γεμάτοι εμπειρίες και αλλαγές στο πρόγραμμα μας! Η σχολή μας είναι κάτι παραπάνω από ένα modeling school. Οπώς υπάρχουν λέξεις με πολλάπλά νοήματα, έτσι και η σχολή μας. Έχει σημασία κύρια, αλλά εμφανίζεται διαφορετικά σε κάθε ιδιότητα και ιδιοσυγκρασία. Στη σχολή μας, η λέξη modeling εμφανίζει πολυσημία και για αυτό είναι ανοιχτή σε όλα τα κορίτσια, άνω των 8 ετών.

«Δεν είναι εύκολο, χρειάζεται αφοσίωση. Τα επιτυχημένα μοντέλα πρέπει καθημερινά να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, όπως ένας αθλητής ή ένας χορευτής.  Το να είσαι μοντέλο δεν είναι σίγουρα κάτι απλό, παρά ταύτα είναι κάτι που στο τέλος της ημέρας σου προσφέρει μια καλή ανταμοιβή. Δουλεύεις στο πλευρό εξαιρετικά ταλαντούχων ανθρώπων, ταξιδεύεις συχνά, έχεις ποιοτικό τρόπο ζωής. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Μπορεί να έρθουν δύσκολες στιγμές,  όμως αξίζει τον κόπο», τονίζει η Jowitt.

Όλη ομάδα μας, καθώς και το πρόγραμμα μας υποστηρίζει τη διαφρορετικότητα με κάθε τρόπο. Η διαφορετικότητα του κάθε ενός είναι πολύτιμή και είναι ένα δεδομένο που φαίνεται να αλλάζει σταδιακά σε πολλές βιομηχανίες. Η μόδα αναδικνύει γυναίκες με όλα τα είδη σωματοτύπου, υιοθετεί το αge diversity και προωθεί τη διαφορετικότητα με κάθε δυνατό τρόπο, έτσι και εμείς!

“Μέσα από τα κατορθώματα και τις δράσεις μας, θα προσπαθούμε να εμπνεύσουμε τις νέες γυναίκες.”

Τέλος, το Closing Fashion Show της σχολής μας όπου γίνεται και θα γίνεται στο κλείσιμο κάθε ακαδημαικής χρονιάς είναι ένας τρόπος να ευχαριστήσουμε το κόσμο που μας υποστηρίζει και όλους όσους δούλεψαν για εμας στα project-φωτογραφίσεις/δράσεις της σχολής με πολλή αγάπη για τα παιδιά της.

Φέτος, το fashion show μας έγινε στο ΗILTON στη Λευκωσία. Κύλησε εύκολα, δημιουργικά, γεμάτο όμορφες ιδέες, και αξέχαστες στιγμές. Παρ´όλες τις περιπέτειες της χρονιάς είμααστε πιο δυνατοί από ποτέ. Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν και όσοι θα έρθουν στο δρόμο μας, όλη την ομάδα μας, και την όμάδα που δούλεψε σκληρά για το fashion show και όλες τις boutiques που πίστεψαν σε εμάς. Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν και ειμαστε ανοιχτοί σε νέες προσωπικότητες.

Για εγγραφές κοίταξε, παρακάτω!

Director: Κωνσταντίνα Ευριπίδου
Production assistant: Ελπίδα Φραγκεσκίδου
Styling: Φωτεινή Ευαγγέλου και Ελεονώρα Χριστοδούλου
Hair Styling: Art by Art Hair Salon
Makeup: Βαρβάρα Νικολακάκη και Τερέζα Μάντη
Boutiques: FEV Studio, Mindy Boutiques, Pink Woman, Epiloges Clothing, Enalios Media, Sax Shoes και Μaison Μarasil Cyprus
Photo credits: Studio Moiseos 📸

Ευχαριστούμε, επίσης το Party City Cy , τον DJ Andrew P καις το φωτισμό και πασαρέλα από KISSOMI.

Εγγραφές

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.