Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
4 Dec

“An end is just another beginning…”

Καλό μας μήνα…

Ο Διαγωνισμός Ομορφιάς Στάρ Κύπρος 2016 ανήκει πια στο παρελθόν. Τί μας έμεινε απ’ αυτό; Τι ξεχώρισα, τι απόλαυσα περισσότερο, τι κρατάμε και τι θέλουμε για την επόμενη χρονιά;

Ξεκινώντας απο τις εστεμμένες μας, η Έλενα Τσελεπή ήταν μια απο τις λιγες κοπέλες που ξεχώρισαν απο τα auditions και διατήρησαν τις πιθανότητες τους μέχρι τέλους.
Ακολούθησε η Άρτεμις Χαραλάμπους ως Μις Κύπρος 2016, εξαργυρώνοντας την ανέλιξη της μέσω των Live, αλλά και την έντονη προσωπικότητα της που εξέπεμπε αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα. Η διαφορά των δύο ήταν μέχρι τέλους ελάχιστη. Μις Young 2016 η γλυκύτατη Σοφία Τανίδου. Σοφάκι μου, όλο το μέλλον σου ανήκει, φτάνει να το εκμεταλλευτείς με σκληρη δουλειά και αποφασιστικότητα.
Αναπληρωματικες Στάρ και Μις Κύπρος 2016 η Φωτεινη Γιάγκου και η Νατασα Νικολάου. Και οι δυο θα μπορούσαν εξίσου να βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις με την εμφάνιση που είχαν, ειδικά στον τελικό αλλα και με τη φυσική ομορφιά τους. Κορίτσια μου, καλή επιτυχία στους Παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς που θα κληθείτε να εκπροσωπήσετε την Κύπρο μας!

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στις κοπέλες που ξεχώρισαν και θα έπρεπε να βρίσκονται στον τελικό, αλλα δεν τα κατάφεραν λόγω των χαμηλών ποσοστών που εξασφάλιζαν απο τις ψήφους του κοινού στα Live. Η Άννα Γκρατζιαν, η Αντριάνα Κυριακίδου και η Στέφανη Μέρχη θα μπορούσαν και θα έπρεπε να βρίσκονται στον τελικό αλλα οι βαθμολογία των κριτών δεν ηταν αρκετή. Είμαι σίγουρος οτι στο μέλλον θα τις δούμε να κάνουν ξεχωριστές δουλειές στο χωρό και γιατί όχι, και να διαπρέψουν.

Δε θα μπορούσα να μη σας εκμυστηρευτώ πόοοοοοοσο πολύ απόλαυσα το κάθε Live, την κάθε παρουσίαση σε αυτο το διαγωνισμό ομορφιάς. Απολάμβανα κάθε χρόνο τη θέση του κριτή και θέλω να πιστεύω οτι βοήθησα κι εγω με τον τρόπο μου στην επιτυχία των προηγούμενων χρόνων. Η παρουσίαση όμως ομολογώ οτι είναι μια πιο εύκολη, ουδέτερη και θετική θέση και στάση προς τα κορίτσια και μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω περισσότερα στοιχεία που βρίσκονται πιο κοντά στο δικό μου εσωτερικό κόσμο.

Αγαπημένοι μου κριτές σας άφησα τελευταίους γιατι για μένα ήσασταν ο πιο σημαντικός κρίκος σε αυτο το ταξίδι των κοριτσιών μιας και η παραγωγική σας κριτική και η αμερόληπτη στάση σας, βοήθησε τις διαγωνιζόμενες να εξελιχθούν και να αποκομίσουν τα εφόδια που χρειάστηκαν στον τελικό! Αλλα και για τις προσπάθειες που θα καταβάλει κάθε κορίτσι που θα αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτο το δύσκολο χώρο του μόντελιγκ. Τα backstage και τα βίντεο που έχουμε φτιάξει, είμαι σιγουρη θα τα βλέπουμε αναπολώντας αυτές τις στιγμές που μοιραστήκαμε όλοι μαζί. Άντρεα, Υβόννη, Νικόλα, Δημήτρη και Λάκη μου, ήσασταν εξαιρετικοί σε αυτό που κάνατε. Θα τα ξαναπούμε σύντομα και το ξέρετε.

Επιτρέψετε μου αγαπημένες μου αναγνώστριες και followers να ευχαριστήσω τα αγαπημένα μου άτομα και συνεργάτες που βρίσκονταν είτε στο αυτί μου κατα τη διάρκεια της κάθε παρουσίασης, είτε στο πλευρό μου στα backstage βοηθώντας να βγεί τελικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα απο όλους μας για το οποιο είμαστε όλοι περήφανοι στο Στάρ Κύπρος 2016 απο το MEGAONE. Νότη μου, για τις ώρες δουλειάς στην παραγωγή, Τάσο μου, τα κείμενα σου και η καθημερινή σου βοήθεια ήταν και είναι ανεκτίμητη. Σοφία μου, η αγάπη μου και ο σεβασμός μου σε σένα είναι αδιαπραγμάτευτα και το ξέρεις, η πιο γλυκιά σκηνοθέτης. Τεχνικό προσωπικό για την δύσκολη δουλειά που κάνετε σε κάθε live show που σας αναθέτουν.

Γρηγόρη μου (Gregory Morfi) όχι μονο για τα υπέροχα και ανατρεπτικά σου φορέματα, αλλά και για την μοναδική στήριξη σε κάθε Live πριν ανέβω στην σκηνή. Χρίστο μου, (Χρίστος Αρτεμίου) για τα υπέροχα hairstyling σου πάντα χωρίς λάκα 🙂 και τα μοναδικα τραγούδια σου που με ανέβαζαν σε καθε Live. Ιλόνα μου (Make Up Store), το υπέροχο make-up σου που μου κάλυπτε κάθε σημάδι κούρασης. Και τέλος, MEGAONE για την υπέροχη εμπειρία που μου χάρισες.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Συνεχίζουμε με καινούργια πράγματα…. φιλιά

C.

Constantina Evripidou
2,086 Comments

Leave a reply