Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
11 Jun

Πώς αυτή η απίστευτη γυναίκα κατάφερε να θηλάσει το υιοθετημένο παιδί της!

Ένα μαγικό άρθρο απο https://sporteluxe.com/alissa-saylor-normalize-breastfeeding/

Αναδεικνύοντας τη μητρότητα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτήν την ιστορία της Alissa Saylor. Η Alissa υιοθέτησε την κόρη της και άρχισε ένα αγώνα θηλασμού λόγω της αντίδρασης του σώματός της στο θηλασμό. Τα ταξίδια της μητρότητας είναι όλα διαφορετικά, αλλά όλοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν διακρίσεις λόγω του θηλασμού. Στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να είναι ευρέως «ακατάλληλο» να γίνει δημόσια…αυτή η απλή πράξη που βοηθά το παιδί μας να μεγαλώσει. Πρέπει να σταματήσει αυτό! «Προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», λέει η Alissa. Στην ζωή συχνά, ειδικά στη μητρότητα, έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που δεν περίμενες . Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και εμπόδια. Όμως η κοινότητα, η συντροφικότητα και η ισότητα είναι απαραίτητα σε αυτόν τον χώρο. Θα το παρέχουμε, χωρίς ερωτήσεις.

Η ιστορία της Alissa Saylor και της Emelia

Φωτογραφία απο το Intsagram της Alissa Saylor.

Ενώ η Alissa μπόρεσε τελικά να θηλάσει την Emelia, είπε ότι δεν ξεκίνησε έτσι το ταξίδι της. «Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με πολλά δάκρυα μεταξύ μας και δεν ξέραμε αν θα μπορούσα να συνεχίσω. Πέρασα μήνες προετοιμάζοντας το σώμα μου για θηλασμό. Ο σύζυγός μου ήξερε ότι αυτό που θα ζούσαμε θα ήταν κάτι ιδιαίτερο για εμάς αν κατάφερνα να ξεπεράσω αυτό το κομμάτι, οπότε με ενθάρρυνε συνεχώς.» Λόγω της διαδικτυακής κοινότητας και της υποστήριξης του σύμβουλου γαλουχία, κατάφερε να αρχίσει να θηλάζει την κόρη της. Αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, οι δεσμοί της Emelia μπορεί προκάλεσαν κάποια προβλήματα. Μετά από δύο διαδικασίες, οι δεσμοί γλώσσας της Emelia διορθώθηκαν μέσω μιας διαδικασίας λέιζερ. Χρειάστηκαν λίγες εβδομάδες για να υποχωρήσει ο πόνος, αλλά πήγε ομαλά από εκεί και πέρα!

Το Πρωτόκολλο Newman-Goldfarb

Η Alissa χρησιμοποίησε το πρωτόκολλο Newman-Goldfarb. Σύμφωνα με το Health.com, αυτή η μέθοδος «αναπτύχθηκε από τους Dr. Jack Newman και Lenore Goldfarb το 2000, δουλεύει «εξαπατώντας» το σώμα να σκεφτεί ότι είναι έγκυος και, με τη σειρά του, προετοιμάζει τα στήθη για την παραγωγή γάλακτος. Το άτομο που προκαλεί γαλουχία παίρνει συνδυασμό αντισυλληπτικού χαπιού και του φαρμάκου κατά της ναυτίας, το domperidone, το οποίο αυξάνει τα επίπεδα προλακτίνης. ” Η περήφανη μαμά λέει ότι αυτή η διαδικασία ήταν πολύ θεραπευτική για αυτήν. Είναι τόσο χαρούμενη που το σώμα της μπόρεσε να θρέψει το παιδί της και να τη βοηθήσει να μεγαλώσει και να συνδεθεί μαζί της. Ευχαριστεί όσους έχουν μοιραστεί τις ιστορίες τους, γιατί αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα ήταν σε θέση να θηλάσει την Εμέλια. Θέλει επίσης να διαβεβαιώσει όσους έχουν διαφορετικούς δρόμους μητρότητας ότι τα ταξίδια τους αξίζουν τον κόπο. «Είσαι τέλειος με τον τρόπο που είσαι και θηλάζεις» Let’s #hashtagnormalizebreastfeeding!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη ιστορία της Allissas εδώ https://www.sayloring.com

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.