Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
8 May

Μύρισε Καλοκαίρι με Μαίρη Κατράντζου!

Εν μέσω όλων αυτών, εν καιρώ καραντίνας το λανσάρισμα μιας νέας συλλογής είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο, αλλά η Μαίρη Κατράντζου δεν έμεινε άπρακτη. Εάν τα prints της δεν σας το είπ ήδη, η Κατράντζου είναι αισιόδοξη και αναζητεί την καλοκαιρινή επένδυση σε μια τρομακτική κατάσταση. Αλλά είναι και ρεαλιστής. Χθές, ανακοίνωσε το ντεμπούτο μιας εποχιακής συλλογής, με την ονομασία Mary Mare, η οποία θα είναι σε χαμηλότερη τιμή και γεμάτη απολαυστικές καλοκαιρινές δημιουργίες!

Καθώς μιλάει για τη νέα της συλλογή, η Κατράντζου την περιγράφει ως λύση για πολλά από τα συνεχιζόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει τώρα ο χώρος της μόδας. Επειδή το φυσικό λιανικό εμπόριο είναι κλειστό και ορισμένοι αγοραστές έχουν ακυρώσει τις παραγγελίες, αρχίζει για πρώτη φορά το ηλεκτρονικό εμπόριο απευθείας στους καταναλωτές. Για τη νέα αυτή γραμή, χρησιμοποίησε σχεδόν 100% φυσικές ίνες (τα μαγιό έρχονται με ένα κομμάτι Lycra) και επεκτείνοντας το μέγεθος έως και 20 size ΗΠΑ. (WELL DONE!)

Η πρώτη της συλλογή resortwear γίνεται το εισητήριο για κάθε αγαπημένο και κοσμοπολίτικο καλοκαιρινό προορισμό! Mπορεί λόγω πανδημίας να μην κατάφερε να πραγματοποιήση φωτογρφάφιση για τη νέα συλλογή αλλά η ιδέα μίας εικονογραφημένης καμπάνιας με έμπνευση ρετρό γραμματόσημα και φόντο luxury summer destinations κατάφερε να μας ταξιδέψει στην μεσογειακή Ριβιέρα και να πάρουμε μια δόση αισιοδοξίας και καλοκαιρινής διάθεσης!

Mary Mare…

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.