Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
13 Dec

Μακιγιάζ σε 5’…

Θες να είσαι πάντα στην ώρα σου είτε αυτό είναι η δουλειά είτε κάποιο ενδιαφέρον ραντεβού; Μήπως δεν αξιοποιείς σωστά τον χρόνο σου

Υιοθέτησε μια αντηλιακή κρέμα (με χρώμα)

Μπορεί να μας χαλάσει την ημέρα η χλώμή όψη.. και γι’αυτό χρειαζόμαστε μια αντιλιακή κρέμα με χρώμα. Αν δεν έχεις, τότε ανέμειξε την αντιλιακή σου με fond de teint. Πρέπει να αναμείξεις καλά την λίγη ποσότητα αντηλιακού με μια σταγόνα fond de teint. Την απλώσεις καλά στο πρόσωπο και κατευθείαν θα δεις διαφορά στην επιδαρμίδα σου καθώς αποκτάει ένα χρώμα υγείας και έχει και την προστασία από τον ήλιο!

Εξαφάνησε με 3 βήματα τα σημάδια κούρασης

Χρησιμοποίησε ένα προϊόν όπως ρευστό concealer που θα καλύψει πραγματικά τα σημάδια της κούρασης και για καλύτερο αποτέλεσμα κάλυψε το με πινέλο και όχι μόνο κάτω απο τα μάτια αλλά και στην άκρες τους στόματος και τέλος στα πτερύγια της μύτης!

Φυσικό χρώμα και ένταση στα μήλα

Δίνοντας λάμψη στα μήλα του προσώπου μας πάντα σβήνοντας το με κυκλικές κινήσεις. Πετυχένουμε έτσι μια ζωντάνια στο πρόσωπο μας. Βέβαια πρέπει να τοποθετήτε και σωστά! Εκεί που ξεκινάνε τα μήλα μας περίπου 2 δάχτυλα μακριά από τη μύτη και άλλα 2 μακριά από το μέρος που είναι τα μάτια μας!

Το βλέμμα είναι εξίσου σημαντικό

Επικεντρώσου στα μάτια και τόνισε τα. Χρησιμοποίησε μια σκιά πιο φωτεινή από την επιδερμίδα σου και άπλωσε τη μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και γιατί όχι, ίσως στη εσωτερική πλευρά των βλεφαρίδων ανοιχτό καφέ μολύβι.

Αν προλάβεις… πρόσθεσε ένα nude κραγιόν ή ένα lipgloss στις αποχρώσεις του ροζ για να τονίσεις τα χείλη σου και να μην φαίνονται ξηρά σε περίπτωση που είναι!

Photos: Pinterest

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.