Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
29 Jul

Επιλέγω την ασφάλεια των παιδιών μου, εσείς;

Επιλέγω την ασφάλεια των παιδιών μου, εσείς; Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω πολύ με το αυτοκίνητο και στη Κύπρο ποιος όχι άλλωστε.. Με τον ερχομό του μικρού Νικόλα, ήρθαν στο μυαλό και στην καρδιά πολλές αναμνήσεις με την Ανδριανή μου.  Εκδρομές, εικόνες, χαμόγελα, μουσικές, στιγμές στο αμάξι…  Όσοι από εσάς δεν γνωρίζετε, πολλές ώρες της μέρας μου μπορεί να τις περνάω στο αυτοκίνητο, καθώς εδώ και πολλά χρόνια πηγαινοέρχομαι Λευκωσία-Λεμεσό. Για δουλειές, για την σχολή/workshop μου, για οικογενειακές υποχρεώσεις, για πολιτιστικά δρώμενα κτλ. 


Τα συναισθήματα και οι στιγμές όταν είσαι μάνα δεν αλλάζουν, μα η τεχνολογία εξελίσσεται. Κάπως έτσι και εμείς, γιατί όσο η ζωή προχωράει έχει περισσότερες ανάγκες, και έτσι και εμείς ζητάμε περισσότερες ανέσεις γιατί μπορούν να μας κάνουν την ζωή ευκολότερη και πιο λειτουργική. Γέννησα την περίοδο της καραντίνας. Ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο στα αυτιά τα δικά σας.. αλλά μάλλον για εμένα τότε ήταν ευλογία, ο πρώτος καιρός με τον μικρό Νικόλα και όλη την οικογένεια μου στο σπίτι. Μπόρεσα να οργανώσω, καλύτερα το χρόνο μου.. την ισορροπία στην οικογένεια και στην δουλειά αλλά και να επιλέξω τα καλύτερα προϊόντα για τον μικρούλη. Πέρασε, όμως ο καιρός αυτός – αν και ακόμα σήμερα μιλάμε για ένα πιθανό lockdown – η ρουτίνα έχει επιστρέψει. Περίπου δύο μήνες, όπου δρόμοι και σπίτια έχουν ανοίξει τις πόρτες τους. Ξεκινήσαμε τις δουλειές μας, έξω απ το γραφείο του σπιτιού μας και οι περισσότερες δουλειές μας είναι στην Λευκωσία..Οπότε ήθελα να έχω την ασφάλεια των παιδιών μου στα ταξίδια αυτά και έτσι έπραξα!

“Στα μάτια τα δικά μου, όταν η αισθητική αγγίζει την ασφάλεια, την πρακτικότητα και την λειτουργικότητα, είναι ίσως το ύψιστο design. Όπως ξέρετε, αγαπώ τα προϊόντα της CYBEX. Η CYBEX φημίζεται για τα καθίσματα αυτοκινήτου και σίγουρα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας ως γονείς.”

Τώρα, για τον μικρό Νικόλα, πήρα το Cloud Z i-Size ανήκει στην σειρά CYBEX Platinum και είναι κατάλληλο για μωρά από για 0-24 μηνών και το οποίο συστήνω με τα χίλια! Έχει ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 11 θέσεων που προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής ενώ το παιδί μεγαλώνει. Είναι απίστευτα πρακτική η επιβίβαση και αποβίβαση του από το αυτοκίνητο αλλά και στο καροτσάκι της CYBEX, της GB και άλλων επιλεγμένων μαρκών με την βοήθεια ενός αντάπτορα! Το κάθισμα περιστρέφεται προς την πλευρά της πόρτας του αυτοκινήτου χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό περιστροφής της Βάσης Z (180°). H βάση αυτή, δεν περιστρέφεται μόνο, καθώς είναι μακροπρόθεσμη λύση καθώς μπορεί να φιλοξενήσει δύο διαφορετικά καθίσματα με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιδιά μέχρι και 4 ετών! Έχει ένα σύστημα το οποίο σε συνδυασμό με το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας– αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια του παιδιού με πλευρική σύγκρουση.

Σημαντικό για μένα είναι και το πόσο άνετο είναι το μωρό μέσα και φυσικά πόσο stylish για ωραίες βολτες μιας και βγαίνει απο την βάση και μπαίνει κατευθείαν στο καρότσι! Μπορείτε να βρείτε το link πιο κάτω και να επιλέξετε το κάθισμα που ταιριάζει στο δικο σας γούστο και lifestyle! Εγώ επέλεξα το Cloud Z I- size από την fashion σειρά της Καρολίνα Κούρκοβα!

TO KNOW: Όλα τα καθίσματα της CYBEX τεστάρονται κάθε χρόνο και βαθμολογούνται από ανεξάρτητους οργανισμούς όπως ο ADAC ή το Stiwa. 

TIP: Προτείνω ανεπιφύλακτα το sensorsafe που είναι ένα καινοτόμο gadget που μπορεί ο γονιός να το παραγγείλει, με το κάθισμα αυτοκινήτου της CYBEX. Το SensorSafe στέλνει ειδοποιήσεις μέσω του κινητού μας για την αποφυγή κρίσιμων καταστάσεων… αν το παιδί ξεκουμπώσει το κλιπ, αν το παιδί κινδυνεύει να πάθει θερμοπληξία λόγω αλλαγής της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας ή επειδή έμεινε μόνο του στο αυτοκίνητο ή αν το παιδί είναι καθισμένο πάρα πολλή ώρα.

Για περισσότερα: @cybex_global & @cybex_fashion

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.