Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
13 Dec

Βιώσιμη μόδα και ReBurberry Fabric

Έχετε ξανακούσει την λέξη Sustainable φαντάζομαι! Ένα μεγάλο κίνημα στο χώρο της μόδας όπου η μόδα ακολουθεί μεγαλύτερη οικολογική ακαιρεότητα και μια διαδικασία προώθησης της αλλαγής στα προϊόντα μόδας. Πλεον όλο το σύστημα έχει αλλάξει, και αλλάζει καθημερινά με τη πανδημία. Καθώς η  πανδημία έγινε αφορμή για μια διαφορετική αντιμετώπιση σε πολλά στις ζωές μας – ο οίκος Burberry και όχι μόνο το βλέπουν διαφορετικά.

Νέοι fashion designers συζητούν για τη νέα γενιά και τις νέες ανάγκες του κόσμου! Βίντεο: VOGUE

Ο οίκος Burberry σε  συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος ReBurberry Fabric. Αυτό το πρόγραμμα είναι μια τεράστεια δωρεά  υφάσματος στοκ σε όλους τους φοιτητές μόδας στη  Μεγάλη Βρετανία, ένα μεγάλο δώρο για τους νέους δημιουργούς! Όλη η διαχείρηση γίνεται από  το Institute of Positive Fashion. Ο οίκος ελπίζει να γίνει αφορμή για άλλους οίκους και να πάρει αντίστοιχες πρωτοβουλίες όλη η βιομηχανία μόδας για να στηρίξουν νέα άτομα στο χώρο με ελπίδα για το μέλλον! Με αφορμή αυτή τη κίνηση του οίκου Burberry, εσείς τι δώρο θα κάνατε στους δικούς σας φέτος τα Χριστούγεννα; Αν επιθυμούσατε λοιπόν να κάνετε κάποιο δώρο για τις φετινές γιορτές, θα επιλέγατε brands που υποστηρίζουν την sustainable μόδα; Θα επιλέγατε brands που υποστηρίζουν κάτι διαφορετικό και που θα ταίριαζε στη προσωπικότητα του ατόμου που θα θέλατε να κάνετε το δώρο;

Με τους νέους περιορισμούς της πανδημίας, μας δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξουμε νέο τρόπο προσέγγισης του shopping…

H Pam Batty, αντιπρόεδρος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του οίκου Burberry, ανέφερε για την έναρξη του ReBurberry Fabric: “Το να παρέχουμε μέσα και πηγές στην επόμενη γενιά από διαφορετικές φωνές απ’ όλη τη χώρα μ’ ένα sustainable τρόπο, αυτό θα τους διευκολύνει να δώσουν ζωή στη δημιουργικότητά τους…”

Μερικά cool responsible brands είναι τα παρακάτω. Πατώντας τα μπορείτε να επισκεφτέιτε τις μοναδικές καμπάνιες τους: GANNI, TEKLA, Araks, House of Sunny, Franks London, Pangaia,SZ Blockprints, Lucy & Yak, Vathos Apparel, Acne Studios, Chopova Lowena, ROOP, Stine Goya κα..

Απολαύστε το παρακάτω Guide βίντεο:

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.