Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
12 Jun

Ήταν ένα κακόγουστο αστείο που δεν θα ξαναγίνει ποτέ!

Η αγάπη που νιώθεις οτι ειναι τόσο βαθιά που αγγίζει το πιο βαθύ σημείο της καρδιάς! Έτσι το νιωθω εγώ τουλάχιστον! Και η Αγαπη αυτή για μένα έχει όνομα! Αριάδνη και Νικόλας! 


Θα πάρω αφορμή όμως απο κάτι μικρό που έγινε σήμερα με την Αριάδνη, γιατι 4 χρόνια είναι αρκετός χρόνος για να δημιουργήσεις τόσο δυνατές εμπειρίες και στιγμές που σε δένουν μοναδικά με την ψυχή που σε έδενε κάποτε ο ομφάλιος λώρος! Αν δεν έγραφα αυτό το ποστ θα ένιωθα οτι θα σπάσει η καρδιά μου!!!!!Έχω συνδέσει τα αθώα ματάκια της με στιγμές και πράγματα… Τη χαρά, το φόβο, το αγχος και την αγωνία της όπως φαίνονται στα μάτια της, την αγάπη και τη στεναχώρια της! Όλα! 


Σήμερα έζησα μια τέτοια στιγμή… Ήμασταν σ’ένα εστιατόριο, τρώγαμε οικογενειακώς απογευματάκι, περνούσαμε τόσο ζεστά και μοναδικά και η Αριάδνη το ίδιο! Κάποια στιγμή, της μιλησε μια ευγενική κοπέλα απο το διπλανό τραπέζι, της έδωσε το λουλούδι που φορούσε στο αυτί της και η Αριάδνη χάρηκε πολύ…  λατρεύει τα λουλούδια! 
Όταν φεύγαμε, θέλησε να τους χαιρετήσει, με χαμόγελο μας χαιρέτησαν πίσω και μας λένε «αστε την Αριάδνη μαζί μας» και εγώ απαντώ άθελα μου, βιαστηκα και με αφέλια, « Δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει… ούτε κ εμείς και να έρθουμε να την πάρουμε αύριο»! ΑΣΤΙΕΥΟΜΕΝΗ! 


Η Αριάδνη με τράβηξε στιγμιαία και μου είπε «όχιι μάμα όχιιιι»! Εκεί κατάλαβα τί βλακεία έκανα και πιθανότατα την κάνουμε ολοι μας! Πόσο κακόγουστο αστείο φάνηκε στη μικρή μου αυτό που έκανα, πόσο άγχος, πόση σύγχυση και αγωνία της προκάλεσα! Πόσο τοις μετρητοίς παίρνουν τα μωρα αυτά που λέμε, μέσα απο τον αθώο φακό που τα βλέπουν αφιλτράριστα! Πόσο τραγικά λάθη και αστεία κανουμε πολλές φορές αθελα μας για να είμαστε «κοινωνικοί» και «cool»! 

Φεύγοντας και αφού τότε είχα αντιληφθεί τι συνέβηκε στο αθώο μυαλουδάκι της, ένιωσα πολύ βάρος και της είπα «Αριάδνη μου αστειεύομαι και ΠΟΤΕ δεν θα σε άφηνα με κάποιους που δεν ξέρουμε καλά!!! Ποτε μα ποτέ! Και ποτέ δεν πρεπει να πηγαίνεις με κάποιους που μόλις γνώρισες»! Ηταν ενα πολύ κακό αστείο που δεν θα ξαναγίνει ΠΟΤΕ! Συγγνώμη Αριάδνη..

(Αυτό το πόστ γράφτηκε 3 λεπτά μετά απο  εκείνη τη στιγμή… μέσα στο αυτοκίνητο, τόσο έντονα το είχα μέσα μου και ήθελα να το βγάλω, να το μοιραστώ, να το σταματήσω… να μήν το ξανακάνω… 
αν δεν μου έλεγε «όχι μαμα όχιιι»… ίσως δεν θα έμπαινα ποτε στη διαδικασία να σκεφτώ το λάθος μου. Υπάρχουν όμως παιδιά που μπορεί να μη μιλήσουν… προσοχή λοιπόν! 

Κ.Ε

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.